Edistystä lastenhuoneen remontissa

16.8.2017

Lastenhuoneen remontti on taas nytkähtänyt hitusen eteenpäin.
Viime näkemän jälkeen seinät on tapetoitu ja sähkökalusteet asennettu. Seinille on myös ilmestyneet ensimmäiset valaisimet.


Alunperin nämä valaisimet hankittiin olohuoneen kattoon kohdevalaisimiksi, mutta siihen tarkoitukseen ne eivät kuitenkaan sopineet. Valaisimet ovat siis saaneet odotella vintillä parempaa kohdetta, ja vihdoin lastenhuoneen remontin yhteydessä ne löysivät paikkansa.


Tähän valaisimen alle tulee toiselle pojalle sänky ja vastakkaiseen nurkkaan samanlainen yhdistelmä. Syy miksi valaisimet eivät alunperin käyneet olohuoneeseen oli siinä, kun valaisimen kupuosa on kovin matala ja hyvin pienikin lamppu tulee kupuosan alta näkyviin. Olohuoneeseen olisi tarvittu kirkkaat lamput ja tällöin ne olisivat häikäisseet ikävästi. Nyt valaisimet saavat toimia poikien sänkyjen vieressä lukuvaloina, jolloin vähän himmeämpikin lamppu antaa riittävän valon illan lukuhetkiin.


Ennen kuin huonetta voidaan ruveta kalustamaan pitää muutamama juttu saada vielä tehtyä - listojen maalaus ja kiinnitys on ainakin vielä listalla.
Sängyt ovat siis tulossa tuonne huoneen matalimpaan nurkkaan, ja jottei lapset kasvaessaan kolauttelisi päätän kattoon jätämme sängyt takaseinästä riittävästi irti. Tuota sänkyjen ja seinän välistä tyhjää tilaa ei kuitenkaan jätetä hyödyntämättä, vaan koloon on tarkoitus rakentaa takaseinän mittainen laatikko, johon päiväpeitot ja ylimääräiset tyynyt saadaan yön ajaksi piiloon.


Pikkuhiljaa tässä edetään ja onneksi kokoajan valmiimpaan suuntaan!


2 kommenttia

  1. Kivalta näyttää nuo valaisimet ja onpas hauskannäköinen tapetti😍 Huoneesta tulee hieno:) Mukavaa elokuun jatkoa ja remonttia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä pojat tykkäävät tapetistaan niin paljon, että 2-vuotiaskin on jo oppinut sanomaan "lohikaaame" :) Hyvää alkavaa syksyä sinullekin!

      Poista