Raparperipiirakkaa tammen alla

19.5.2019

Tänä viikonloppuna on kyllä kelit hellineet! Vihreän pihan ihastelun lisäksi viikonloppuun on mahtunut niin paljon kaikenlaista tapahtumaa, että tuntuu kuin tarvitsisi pari vapaapäivää viikonlopun jäljiltä ;D


Sunnuntai-iltapäivällä isoveljen ja miehen ollessa futistreeneissä laitoimme pikkuveljen kanssa takapihalle pienet herkuttelut pystyyn.




Raparperipiirakka kuuluu ehdottomasti alkukesän herkutteluihin. Omasta penkistä on noussut kuitenkin vasta muutama varsi, mutta onneksi sain anopin raparpereista kunnon nipun piirakkaa varten. 

Piirakan leivoin tällä paljon kehutulla ohjeella, ja hyväähän siitä tuli! En malttanut olla lisäämättä hieman luottomaustettani kanelia raparpereiden päälle, eikä se minusta ainakaan huonontanut makua. Ohjeella tuli kokonainen pellillinen mehevää raparperipiirakkaa, josta riitti vielä pakkaseenkin. 




Joen varressa kukkii ihanat tuomet joista hain muutaman oksan sulostuttamaan meidän herkutteluhetkeä. Niin huumaava tuoksu! 



Piha on vielä niin kovin kesken, 
mutta muutama korituoli pehmeiden tyynyjen kanssa tekee siitä heti paljon viehättävämmän!
Hyvästä seurasta puhumattakaan!

*

Joko seuraat Hiirkoskea FacebookissaInstagramissa tai Bloglovinissa?

2 kommenttia

  1. Ihastuttava miljöö herkutteluun! Tuollaiset tuokiot ovat niitä elämän helmihetkiä, jotka jäävät muistoihin. Tuollainen johtokela olisi mahtava. Mistähän niitä löytäisi? Aurinkoa viikkoonne! <3 Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ja kivaa oli, molemmilla! ;) Meidän kela taisi löytyä tästä läheltä Torin kautta, mutta muistan nähneeni myös lähialueen facebook kirppiksellä ilmoituksia. Kannattaa siis seurailla oman alueen ilmoituksia ja facebook kirppikselle on helppo laittaa vaikka kyselykin kelan perään :)

      Poista