Muuttuneita joulun suunnitelmia ja keijuvaloja

14.12.2018

Joulukuu kulkee hurjaa vauhtia ja jouluun on enää 10 yötä (kyllä laskin aivan itse)!


Meillä meni eilen joulun suunnitelmat uusiksi, kun äidilleni kävi haaveri ja rytäkässä oikea käsi meni poikki. Nyt toivotaan kovasti, että äitini käsi paranee ennalleen!
Joulun suunnitelmia pitää nyt tietysti muuttaa, koska äitini on aina tottunut tekemään jouluruoat koko porukalle. Selvää on, että pelkällä vasemmalla kädellä ei perunoita ja punajuuria kuorita, ja turha rehkiminen on nyt tietysti kielletty. Joten tänä vuonna taidan itse tarttua kuorimaveitseen äidin laatikkoreseptien lisäksi.


Kaikenlaisia valoja olen nyt viritellyt sinne ja tänne, jotta saataisiin vähän tunnelmaa tänne hämärään. Jo viime vuonna tykästyin erityisesti metallilankavaloihin, joita keijuvaloiksikin taidetaan kutsua.  Hentoinen valosarja on kiva asetella vaikka hyllylle tai helppo ripustaa roikkumaan. Pysyy muuten roikkumassa pelkän läpinäkyvän teipin avulla, testattu on! Yhden patterilla toimivan sarjan pujottelin tuonne astiakaappiin astioiden väliin jossa se nostaa astiat ihan uudella tavalla esiin.


Korituoli on talon uusin huonekalu joka tuli hankittua yhdellä tektiviestillä.
Siskoni tiedusteli tuossa eräänä päivänä, että olisiko meillä tarvetta korituolille joka oli hänen ystävällään ylimääräisenä. Ehdin vastata, että kyllähän meille aina yksi korituoli mahtuu. Ja samana iltana siskoni jo kurvasi pihaan korituoli mukanaan. Nostettiin se väliaikaisesti tuohon astiakaapin eteen, josta se löysikin oikeastaan aika kivan paikan.


Pannukakun tuoksut leijailevat nyt sen verran houkuttelevasti uunista, että taidan käydä nostamassa hillot pöytään.

Rentoa mieltä jouluvalmisteluihin!



Lähetä kommentti