2.12.2018

Tupa talviasussa

Meille satoi tänään ensilumi, ja lapset eivät meinaa pysyä toppahousuissaan. Valkoinen maa toi heti talvisemman tunnelman ja sen avulla onkin kiva jatkaa kodin laittamista jouluiseen asuun.


Vaihtelen mielelläni kodin sisustusta vuodenaikojen mukaan. Tähän aikaan vuodesta laitan kotia oikeastaan talvea varten enkä varsinaisesti joulua varten.  Meille ei tule kuin muutamat jouluisemmat koristeet, kuten olkipukit ja muutamat tontut, ja tietysti joulukuusi. Muuten miellän jouluvalot, kynttilät ja taljat ennemminkin talviseksi sisustukseksi, joista suurin osa saa olla paikoillaan koko talven ajan. Täällä maalla illat ovat sysipimeitä, joten ulkovalot saavat valaista läpi pimeän kauden. Ja sisällekin ripustetut valot pidän roikkumassa aika pitkälle kevääseen.


Tupa on nyt ensimmäinen huone joka on päässyt talviseen asuun. Nostin keittiöntasolle omat lempparikoristeeni, nuo Tine K:n kuuset. Tämän tyyppisiä oksakoristeita näkyy enemmän tähden muotoisina, mutta nuo erikokoiset kuuset toimivat myös tosi hauskasti. Ja tällaiset olisi itsekin todella helppo toteuttaa, tarvitaan vain oksia ja narua, ja ehkä näppärät sormetkin.


Ripustin paperitähden ikkunaan, hain pihalta muutamat luonnonkanervat ja riisipuurokin piti pyöräyttää. Ja niin talven tunnelma oli valmis!


Nyt siirryn vintille kaivelemaan lisää jouluvaloja. Ihanan talvista sunnuntaipäivää sinulle!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti