Sininen talonpoikaiskaappi

23.1.2019

Vaikka en meille huonekaluja aktiivisesti etsikkään, niin aika ajoin tulee vilkaistua lähiseudun Tori tarjontaa.


Ja siellä se odotteli uutta omistajaa, sininen talonpoikaiskaappi. Tai oikeastaan ilmoitus oli hyvin tuore ja tuskin olisi kovin pitkään seuraavaa kiinnostunutta joutunut odottelemaan. Tiesin, että nyt pitäisi olla nopea.
Totta puhuakseni, en ilmoituksen nähdessäni tälle vielä tiennyt paikkaa, mutta kun mittanauha kädessä pyöriskelin riittävästi niin löytyihän se täydellinen nurkka lopulta.


Yläkerran aulatilassa on pieni lukunurkkaus, jossa oli aiemmin pieni kiinakaappi nojatuolin kaverina. Molemmat Tori löytöjä nekin. Kiinakaappi sai väistyä kun keksin, että nojatuolia siirtämällä talonpoikaiskaapille tulisi juuri sopiva paikka seinän vierestä.


Ja siinä se nököttää kauniissa patinassaan. Kaapin päälle saan vaihdeltua asetelmia ja nyt yläkerrassakin on riittävän korkea paikka kukkamaljakolle. Vuoden ensimmäiset tulppaanit pääsivät heti paraatipaikalle!
Aiemmin lukunurkkaa valaissut jalkalamppu ei tähän enää mahtunut, joten Toria on tullut taas selailtua. Ajatuksissa olisi löytää kaapin päälle matala pöytävalaisin.


Lukunurkasta on suora näkymä makuuhuoneeseen, jota olen viikonlopusta lähtien ihastellut. Vihdoin ja viimein sain makuuhuoneen tapetille tehtyä jotain joka muutti makuuhuoneen tunnelman ihanan keveäksi. Tästä lisää seuraavalla kerralla, ehkäpä jo viikonloppuna.


Hyvää loppuviikkoa sinulle!


2 kommenttia

  1. Aivan upea ja ihan kuin omassa paikassaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Minustakin ovat aika hyvä pariskunta tuon nojatuolin kanssa :)

      Poista