*LÖYDÖT* Lukunurkassa

8.9.2018

Tänään kuvia yläkerrasta, joka on aika harvakseltaan näkynyt täällä blogissa.


Heinäkuussa kunnostimme yläkertaan vievän portaikon, jolloin portaiden yläpäähän muodostui pieni lukunurkkaus. Lukunurkkaus on lasten ja meidän makuuhuoneen välissä ja tässä on kiva istuskella lehden kanssa, kun samalla seurailee lasten leikkejä.


Lukunurkkaan päätyneet tavarat ovat kulkeutuneet muualta kodista, mutta nojatuoli on hankittu varta vasten tähän nurkkaan. Torissa tuli 100€:lla vastaan tämä todella hyvässä ja ryhdikkäässä kunnossa oleva yksilö. Vaalea medaljonki kuosinen kangas on juuri omaan makuuni sopiva ja plussaa on, että päälliset on irroitettavat ja pestävät.


Sivupöydäksi pääsi vanha, myös Torista aikoinaan löytynyt, Boknäsin kiinakaappi. Mutta ennen kuin kaappi nostettiin paikoilleen maalasin sen tummansinisen värin ja perhoskoristeet piiloon Uulan harmaalla maalilla.Muita tämän kesän löytöjä ovat vielä lasimaljakko ja öljyväritaulu. Molemmat ovat kirppikseltä ja näihin tuli tuhlattua hurjat 30€. Taulun kehyksiin oli joku muu jo ehtinyt sopivasti sipaista harmaata maalia, joten säästyin itse vaivalta.
Jalkalamppu onkin sitten vanha ikealainen joka on jo useamman kerran ollut vaarassa saada lähtöpassit. Annoin sille vielä mahdollisuuden ja maalasin metallijalan harmaalla kalkkimaalilla. Ja sopiihan tuo nyt aika kivasti tuohon nojatuolin viereen, joten taas kerran lamppu sai jatkoaikaa.Miehellä on tänään lasten nukutusvuoro, joten taidan itse siirtyä sohvalle elokuvan pariin!
Mukavaa lauantai-iltaa!


2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos <3 Minustakin oli aika kiva löytö! Aiemmin olen aika huonosti löytänyt kirppareilta kivoja tauluja, mutta tänä kesänä mukaan on tarttunut jopa kolme :)

      Poista