Uudet ja yllättävät suunnitelmat

5.9.2020

 Hei taas!Hiirkoski-blogi hiljentyi kaikkien tämän vuoden tuomien kiemuroiden ja uusien tilanteiden alla. Täällä ollaan oltu onneksi terveinä, joten mistään vakavasta ei ole ollut kyse, mutta muuttunut maailma toi eteen uusia tilanteita ja ajatuksia. Uudenlaiset haasteet työrintamalla alkoivat jo alkuvuodesta, ja kun lapset vielä maaliskuussa jäivät päivähoidosta ja eskarista kotiin, alkoi erilaisen arjen luominen.
Meille arjen muuttuminen on tuonut mukanaan monia mukavia asioita, mutta myös toisaalta saanut miettimään mitä arkeen ja elämään kaivattaisiin lisää.  Esikoinen aloitti nyt syksyllä ensimmäisen luokan ja tuntuu, että monen asian kanssa ollaan nyt uuden edessä. Lasten kasvun myötä arki muuttuu väkisinkin vuosi vuodelta, mutta kevään aikana ajatukset alkoivat pyörimään myös hieman erilaisessa asumisessa kuin mihin yli 10 vuoden ajan olemme tottuneet.Keväällä miehen kanssa lausuttiin ääneen ajatus muuttamisesta, ja yllättävä kyllä, se ei kummankaan mielestä ollut ihan mahdoton ajatus. Kevään ajan ajatusta on kypsytelty ja pohdittu eri kanteilta, ja nyt kesällä päätös on syntynyt. 

Me muutamme Hiirkoskelta.Mutta mihin?

Muuttopäätös on selkeä sekä suunta - muutamme tuohon 20min ajomatkan päähän Porvooseen. Muutamme lähelle Mummua, jotta koulupäivän jälkeen pojilla on mahdollisuus vaikka polkaista fillarilla Mummun luo. Mutta loput onkin sitten vielä auki. Vaihtoehtoja on monia, mutta sitten taas toiveitakin on pitkä lista. Jos vain olisi mahdollista ottaisimme tämän paikan mukaamme. Se ei tietysti onnistu, joten nyt pyöritellään ajatuksia talon rakentamisesta vanhan kunnostamiseen. Tontteja ja taloja on käyty katselemassa ja myynti-ilmoituksia seurataan päivittäin. Mitään toivomukset täyttävää ei ole kuitenkaan vielä osunut kohdalle, joten metsästys siis jatkuu!Tiedän, että näistä hirsiseinistä luopuminen tulee sitten joskus olemaan haikeaa, mutta jos sinä haaveilet vanhasta talosta niin kannattaa pysyä linjoilla - vanha talo Porvoonjoen varrella tulee myyntiin ennemmin tai myöhemmin. Syksyn ajan blogi todennäköisesti jatkaa hiljaiseloaan, mutta Instagramin puolella yritän toisinaan kertoilla projektin etenemisestä - mitä se sitten tulee olemaankaan!Lämmintä syksyn jatkoa!


*

Joko seuraat Hiirkoskea 1 kommentti

  1. Teidän Hiirkoskenne on niin ihastuttava! Jätätte sinne palan itsestänne. Toivotaan, että asiat kääntyvät parhain päin. Terveisin Tuija

    VastaaPoista