Sunnuntai-illan aakkoset ja arvonnan voittaja

23.10.2017

Blogin kanssa meni taas pikkutunneille. 
Mutta lupailemani arvonnan voittaja on arvottu ja onni suosi Tanjaa jota odottaa Mandin puodin lahjakortti!

Sunnuntai-illan päätteeksi naputtelin ensimmäisenä mieleen tulleet aakkoset:


A - isomman pojan ensimmäinen nimikirjain. Isoveli sai saman nimen kuin rakkaalla Vaarillani oli.

B - anaani. Luottoiltapalani on luonnonjogurttia, banaania ja erilaisia siemeniä. Näin on ollut jo vuosia, ja vatsa kiittää. Pienempi pojista rakastaa banaania ja söisi tertun päivässä jos vain saisi.

C - hristina. Nuorempana nimeni kirjoitusmuoto lähinnä ärsytti, koska nimeni kirjoitettiin jatkuvasti K:lla ja kahdella ii:llä. Edelleen joudun useimmiten tavaamaan nimeni, mutta nykyään kyllä pidän tuosta oikeasta kirjoitusmuodosta. Ja Porvoossa asioidessani nimi menee ilman tavaamista heti oikein, mutta kieleksi joudunkin sitten pyytämään på finska ;)


D - vitamiini. Ainut vitamiini jonka muistan ottaa lähes päivittäin, ja annostusta otan monin kerroin enemmän kuin tuo Suomen 10 mikrogramman suositus, varsinkin näin pimeään vuodenaikaan.

E - pikkuveljen ensimmäinen nimikirjain. Hänenkin nimi tuli isovanhemmaltani ja myöhemmin selvisi, että sama nimi löytyy myös mieheni suvusta.

F - itnesmurot. Toisinaan haluan iltapalajogurtin sekaan vielä jotain rapeaa ja nämä murot ovat olleet suosikit jo 15-vuotta. Vaikka näiden tilalle mielelläni vaihtaisin ->

G - ranolan. Olen kokeillut lukemattomat määrät erilaisia granoloita, mutta aina palaan edellisiin muroihin. Seuraavaksi on pakko kokeilla itse tehtyä granolaa!


H - aravointi = hyötyliikunta. Ison pihan omistajalle haravointi on syksyn parasta hyötyliikuntaa. Pojat ovat innokkaasti haravointitalkoissa mukana, vaikka tässäkin lajissa eri tekniikalla.  Isoveli haravoi sitkeästi isojakin kasoja ja kerää kaikki lehdet tarkasti kasan ympäriltä. Pienempi taas huitelee haravan kanssa vähän siellä ja täällä ja yleensä päätyy haravoimaan lehtiä muiden tekemästä kasasta - koska ei se tekemisen tarkoitus vaan hauskuus. Nämä luonne-erot näkyvät päivittäin monessa muussakin asiassa.

I - nstagram = inspiraatio. Instagramin "löysin" kesällä ja jäin kyllä koukkuun. Seuraan suurimmaksi osaksi sisustustilejä ja erityisesti puhuttelee vanhoihin taloihin keskittyvät tilit. Instagram on ihanan helppo inspiraationlähde ja pidän siitä, että sisustustileillä yleinen tunnelma ja kommentointi on niin positiivista. 

J - oulu. On ihana olla luomassa meidän kodin jouluperinteitä ja odotan innolla, että saan ruveta kaivelemaan joulutavaroita esille.


K - oti. Tämä on ensimmäinen paikka lapsuuden jälkeen joka on tuntunut kodilta. Aikuisena olen kotia yrittänyt muutamaan paikkaan rakentaa, mutta täältä se on vasta löytynyt. Tähän sopisi myös K - issa, joka on tärkeä osa meidän perhettä, ja joka lohdutti noina vuosina kun lapsia ei kuulunut.

L - apset. Elämäni tärkeimmät.

M - ies. Elämäni rakkaus ja ilman häntä ei olisi yllä mainittuja kohtia. Tänä syksynä on yhteistä matkaa takana 10 vuotta ♡


Tulipas aakkosista kovin koti, perhe, ruoka keskeiset, mutta kumma kyllä nämä tulivat näin viikonlopun jälkeen ensimmäisenä mieleen ;) 


Loput aakkoset myöhemmin ja hyvää viikonalkua sinulle!


Lähetä kommentti