Tapetoisiko keittiössä?

16.2.2018

Liekö vaikutusta pidentyneillä päivillä vai tammikuun sairasteluista kohentuneella ololla, mutta kodin laittaminen on alkanut taas innostaa, ja hyvä niin! Näitä keittiön seiniä olen katsellut ja kovasti innostaisi tapetoida ne olohuoneesta yli jääneellä tapetilla. Kaikki tarvittava tähän olisi jo valmiina, joten katsotaan jos vaikka hiihtolomaviikonloppuna ruuvattaisiin hyllyt irti ja rupeaisin askartelemaan
Nimittäin niillä seinille mihin tapetti tulisi on keittiön kaapit, vaihtelevasti laattoja, liesituuletin sekä oviaukko. Paljon tulee varmasti hassun mallisia paloja ja kohdistettavaa. Mitään erillistä listaa en laattojen ja tapetin väliin ajatellut laittaa, joten tapetin reuna pitää saada leikattua aivan suoraan koska jää sellaisenaan näkyville. Jonkin verran on myös kiipeilemistä kun kaappien päällä olevaan kapeaan tilaan pitäisi itsensä saada yltämään. 
Mutta vaikka homma on jokseenkin työläs olen varma, että lopputulos kannattaa. Keittiön pintoihin kaipaan lisää pehmeyttä ja tapetti olisi tähän juuri sopiva. Ja kun tapetit löytyy jo varastosta niin olisihan ne hyvä käyttää pois.

On muuten tuon tapetin hinta noussut hurjasti! Me ostimme tapetit nelisen vuotta sitten Stockan kanta-asiakas tarjouksella jolloin hintaa jäi n.50€ rulla. Nyt valmistajan sivuilla näytti rullan hinta olevan jo yli 100€, huh!
Täällä tällaisia suunnitelmia hiihtolomalle, mitenkäs siellä?


4 kommenttia

 1. Varmasti näyttää todella upealta. Onhan siinä oma urakkansa mutta jos jotain oikein
  kovin haluaa niin kyllä sen eteen jaksaa nähdä vaivaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on! Kyllä sitä toisinaan joutuu itseään patistelemaan näihin remppahommiin, mutta kun pitää ajatukset lopputuloksessa niin tulee helpommin aloittaneeksi :)

   Poista
 2. Kaunis keittiö! :) Meille valikoitui rakenteilla olevaan taloomme kovinkin samanlainen keittiö Epoqista. Välillä jo olen pohtinut onko kaapit sittenkään hyvännäköiset, mutta tämä postaus vahvisti taas ajatuksen siitä, että oikeat valinnat on tehty. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jannika! Mahtavaa, että tästä oli "apua" ;) Ja tsemppiä rakennus urakkaan!

   Poista