Pakkaspäivinä

8.2.2018

Niin se alkuvuosi on vierähtänyt ja ollaan jo helmikuussa.
Pitkältä tuntuneen tammikuun jälkeen helmikuu huristaa varmasti vauhdilla ohi ja pian päästään kevään puolelle. Hiihtolomakin odottelee jo reilun viikon päässä, ihanaa!


Alkuvuoden sairasteluiden vuoksi meillä on remonttihommat olleet pitkään jäissä ja siivoiluistakin on tullut hoidettua vain ne pakolliset. Mutta viime viikonlopun auringonpaiste sai energiatasot mukavasti nousuun, joten pistin paikkoja kuntoon ja nappasin pari kuvaakin.


Tämä tuvan pieni nurkka eteisen vieressä on ollut aiemmin vailla käyttöä, mutta nykyään se on yksi suosikeistani. Kun löysin tuohon seinälle sopivan hyllyn muuttui tämä nurkka aamun askareiden helpotukseksi. 
Talvisaikaan eteinen menee sen verran viileäksi, että nostan mielelläni lasten ulkovaatteet yöksi sisälle lämpiämään. Tämä pikkunaulakko on ollut niille sopiva paikka ja aamuisin pikku pukijat löytävät tästä omat vaatteensa helposti.
Miten teillä - tuoko paukku pakkaset muutoksia kodin sisustukseen? 


Naulakossa on myös paikka korikassille ja minun palelevien varpaiden pelastajille. Nimittäin, kiitos neulomiseen hurahtaneen äitini, korikassista löytyy kasa kauniita villasukkia. 
Ilmojen lämmitessä lasten ulkovaatteet voi jäädä eteisen puolelle, mutta villasukkakassi pysyy naulakossa ympäri vuoden. Kuljen nimittäin villasukat jalassa, jopa kesäisin.


Viikonloppuna on tarkoitus herkutella laskiaispullilla joten taidetaan tavata taas sunnuntaina!


Lähetä kommentti