Kolme todellisuutta olohuoneesta - mistä sinä pidät?

9.9.2019

Heippa ja kivaa maanantaita! Toivottavasti uusi viikko on pyörähtänyt mukavasti käyntiin!

Hiirkoski-blogissa on päällimmäisenä kauniit kuvat ja tunnelmointi. Haluan pitää blogin positiivisena ja kauniina paikkana, jossa voi arjen melskeen keskellä hetken hengähtää. Sellaisena blogi toimii itselleni, ja toivottavasti myös teille lukijoille! Tänään halusin kuitenkin näyttää miten sama koti voi  muuttua juurikin tuossa arjen pyörityksessä.  


Sisustusblogeissa aika ajoin käydään keskustelua siitä miten paljon kuvia saisi stailata ja miten paljon arjen "todellisuuden" tulisi näkyä kuvissa. Minusta tähän on yhtä monta oikeaa tapaa kuin on blogiakin. Sisustusblogin pitäjä avaa kotinsa ovet lukijoilleen, ja minusta se on jokaisen oma päätös missä "kunnossa" haluaa kotinsa muille näyttää. 
Itse nautin hurjasti kodin kuvaamisesta ja tyyliini kuuluu myös kuvien stailaaminen. Teen tätä tavaroiden asettelua  ihan muutenkin, joten miksi en tekisi sitä myös parempien kuvien toivossa. Tavaroiden asettelu on minussa ihan sisäsyntyistä, nimittäin jo pienenä tyttönä muistan asetelleeni posliiniesineitä millintarkasti kirjahyllyyni ;)


Mutta ne kolme todellisuutta! Aloitetaan ensin siitä itseäni inspiroivasta kodista, jossa sohvatyynyt on nätisti rivissä ja pöydiltä on korjattu pois ylimääräiset tavarat. Tällaisessa kodissa minun on helppo hengittää ja tunnen itseni energiseksi. Uskoisin, että moni muukin kokee näin!


Sitten se seuraava näkymä, joka aika usein on seuraus nätisti asetelluista tyynyistä. Nimittäin muutkin talon asukkaat inspiroituvat siististä kodista, jolloin inspiraatio suorastaan pursuaa näistä metrin mittaisista - majan rakennukseen


En voi väittää, etteikö se toisinaan kirpaise kun siivouksen jälkeen on jo nanosekunnissa olohuone muutettu puuhamaaksi. Mutta ajattelen sen niin, että tämä näkymä inspiroi lapsia ja heillä on yhtälailla oikeus nauttia kodistaan. Olen aivan varma, että se aika kun mies on ainut joka enää tyynyjä ruttaa tulee aivan liian pian...

No sitten se kolmas todellisuus, jossa näkyy arki kaikessa kiireydessään. Tämä näkymä odotti minua tänään kotiin tullessa :D Lasten yökkärit ovat jääneet sohvalle ja tasoilla on kaikenlaista ylimääräistä tavaraa. Taitaa läppärin johtokin luikerralla tuolla lattialla. Ilmeisesti ulkotakki ei ole miellyttänyt pikkuveljeä kun se on heivattu tuohon korituolille. Pyykit odottavat tuolin selkämyksellä viikkaajaa, ja talous- ja vessapaperitkin pitäisi viedä niille tarkoitettuihin koreihin. Eli kotitöitä oli tiedossa! Nämä kaikki kolme kuvaa on otettu muutaman päivän sisällä. Kaikki ihan yhtä oikeaa ja todellista  elämää!


Kuten jo mainitsin haluan pitää blogin rentouttavana paikkana, joten arki näkyy täällä edelleen niinä kauniina hetkinä! 
Kauneus on katsojan silmässä ja minun silmissä kauneus on siistit tyynyrivit ja tavarat houkuttelevasti esillä ;) 

Toivon, että sinäkin viihdyt Hiirkoskella!

*

Joko seuraat Hiirkoskea 

Lähetä kommentti