Syksyn sävyinen kimppu

5.9.2019

Viime kerralla kirjoitin kuinka ihanaa olisi aloittaa aamut seurailemalla auringonnousua joella. Istuisin penkillä keittiön ikkunan alla ja herättelisin kehoa kupposella teetä samalla, kun aurinko levittelisi säteitään kuusien latvusten lomasta.


Arkiaamuisin tällaiseen tunnelmointiin pitkän kaavan mukaan on tuskin koskaan aikaa, joten se jää viikonloppujen huviksi. Mutta ainut mutka tässä vain on, että illan virkku on aamun torkku, joten viikonloppuisin aurinko on jo ehtinyt nousta ennen kuin saan kammettua itseni alakertaan ;DJoskus arkena käy kuitenkin niin ihanasti, että saan nipistettyä pienen hetken itselleni ennen töihin lähtöä. Tällä viikolla tähän aamun hetkeen liittyi kuppi kuumaa ja syksyisen sävyinen kukkakimppu.
Ja eikös olekin ihanan hehkuva kimppu! Kimppu ei ole suinkaan kukkakaupasta vaan työkaverilta, joka harrastaa kukkaviljelyä. Hänen kukkaharrastus on ollut sen verran satoisaa, että siitä on riittänyt kukkia sulostuttamaan meidän työkavereidenkin arkea. Tähän kimppuun oli kerätty olkikukkaa, syyssädekukkaa ja leijonankitaa. Ihania uusia tuttavuuksia kaikki lajit!
Loppupäivä meni selvästi pirteämmin, kun ovesta ei tarvinnut lähteä hikikarpalo otsalla, 
vaan aamun sai käynnistää rauhassa siistissä kodissa. 

Onko sinulla jokin aamurutiini mikä saa päivän rullaamaan paremmin? 
Olisi kiva kuulla!

*

Joko seuraat Hiirkoskea 

Lähetä kommentti