Lisätilaa vaatesäilytykselle

19.1.2020

* Hyllyn kunnostus toteutettu yhteistyössä: 

Muistatteko, kun pari viikkoa sitten kerroin hyllyprojektista puolipitoisten vaatteiden säilytystä varten?


Tuolloin hylly pyörähti lastenhuoneessa, mutta tarkoitus oli kuitenkin vielä kokeilla hyllyä meidän makuuhuoneeseen, johon se alunperin oli ajateltukin.Meidän makuuhuoneessa on aina ollut hukkanurkka, johon en ole oikein keksinyt sopivaa käyttöä saati kalustetta. Tuosta verhon takaa on käynti "vintille" tai siis varastotilaan, jossa säilytetään kaikkea mahdollista työkaluista urheiluvälineisiin sekä monen monta laatikollista muistoja ja sisustustavaraa. Vintille viedään välillä isoakin tavaraa, joten kulkuväylä pitäisi pysyä kohtalaisen hyvin auki tai se pitäisi olla helposti avattavissa.Vähän pelkäsin, että tämä hylly tukkisi kulkuväylää liikaa, mutta onneksi olin väärässä! Hyllyhän sopii tähän nurkkaan hienosti, ja nyt tuosta päänvaivaa aiheuttaneesta nurkasta tuli tarvittava lisä vaatesäilytykseen. Hylly on sen verran kevyt, että isompien tavaroiden tieltä sen siirtää (mies) helposti. Ja tarvittaessa hyllyn alle voi laittaa pyörät, jos siirtämistä tuntuu tulevan liikaa. Käytän hyllyä puolipitoisille vaatteille, siis niille jotka eivät vielä kuulu pyykkikoriin, mutta en myöskään halua laittaa puhtaiden vaatteiden sekaan. Tähän kastiin kuuluu mm. neuleet ja housut. Myös lasten paremmat "kaupunkivaatteet", neuleet ja farkut, saan kivasti säilöttyä yhteen kangaspussiin, josta ne löytyy helposti seuraavana viikonloppuna.  Paljon käytössä ollut pyykkikori ei enää kestä painavan pyykin kantamista, mutta tähän hyllylle se käy hyvin esim. kotivaatteiden tai housujen säilytykseen. Toinen samanlainen on vielä pyykkikäytössä, mutta eiköhän sekin siirry pian viettämään eläkepäiviään tähän hyllylle.Vihdoin tuolin selkämykset alkavat pysymään puhtaina vaatteista!
Ja hyllystä on huomattavasti kivempi napata aamun neule, kuin etsiä jostain kasasta!
Minkäköhän neuleen sitä valitsisi huomiselle...?

Kivaa viikon aloitusta sinulle!

*

Joko seuraat Hiirkoskea 

2 kommenttia

  1. Meilläkin on varaston ovi hassussa kohtaa, mistä muodostuu hukkatila. Itse olen ratkaissut sen niin että olen laittanut helposti siirrettävän rekin siihen eteen. Tosi kaunis tuo teidän hylly!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minäkin mietin alkuun rekkiä, koska on varmasti näppärämpi siirtää tarvittaessa. Tarvitsin kuitenkin hyllyjä, joten rekin tapainen on tulossa vielä toisaalle :)

      Poista