Värikäs folklore pöytäliina

15.1.2020

Kuvat ovat odotelleet jo sunnuntailta lähtien, joten nyt meinasin nipistää tiistain yöunilta ajan blogille!


Nimittäin jos viikonloppuna en ehdi blogin pariin, niin viikolla ainut aika löytyy vasta lasten nukkumaanmenon jälkeen. Sinänsä harmillista, koska ajatus alkaa tahmaamaan kello kahdeksan jälkeen, mutta tätä uhmaten halusin kuitenkin päästä näyttämään jotain uutta keittiössä!

Tammikuun alennusmyynneissä ihastuin Gudrun Sjöden'in moniväriseen pöytäliinaan. Lähes neliön mallinen pöytäliina oli kooltaan meidän isoon ruokapöytään liian pieni ja jäin pohtimaan miltäköhän liina näyttäisi "jatkettuna" toisella liinalla - ja sehän piti kokeilla!Ja hyvinhän nuo liinat näyttävät passaavan noin päällekkäin kerrostettuna. Alla on siis valkoinen pellavaliina, mutta kuviot näyttäisivät varmasti hauskalta jonkin toisenkin värisen liinan kanssa.
Minua viehättää kerroksellisuus sisustuksessa ja tähän liinojen päälle laitan, ihan käytännönkin syistä, vielä pöytätabletit. Ehkä puiset luonnonväriset tai valkoiset kankaiset tai miksei tummanharmaat punotut - pöydän tunnelman saa muutettua erilaisilla väriyhdistelmillä ja tekstuureilla!
Viimeinen amarylliksen kukka vielä sinnittelee, mutta uuden pöytäliinan kaveriksi oli aika ostaa vuoden ensimmäiset tuppaanit. Viikonloppuna oli moni muukin ajatellut samaa, koska Plantagenista sain juuri ja juuri mukaani viimeisen nipun.
Iskeekö sinuun folklore tyylinen kuviomaailma? Minusta tässä liinassa oli kuviot ja värit sopivasti sekaisin!


Värikästä viikon jatkoa!

*

Joko seuraat Hiirkoskea 


Lähetä kommentti