Vaalea tauluseinä + alekoodi

25.5.2019

* Yhteistyössä Poster Store, 1/3

Yläkerran sisustus on tällä viikolla täydentynyt tauluseinällä, jota pääsin toteuttamaan yhteistyössä laadukasta seinätaidetta tarjoavan Poster Store:n kanssa.


Yläkertaan tultaessa vastassa on lastenhuoneen väliseinä. Remontissa tuo seinänpätkä siirrettiin lähemmäs portaikkoa, jotta kaikki mahdolliset neliöt saatiin käyttöön lastenhuoneen puolelle. Tähän portaikon puolelle jäi sitten kohtalaisen kapea käytävä, joka yhdistää lastenhuoneen ja meidän makuuhuoneen. Jonkin aikaa olen pyöritellyt ajatusta, että tälle käytävän seinänpätkälle olisi kiva tehdä tauluseinä, joka ottaisi vastaan yläkertaan saapujan. Poster Store:n yhteistyöehdotus tulikin tässä kohtaa kuin tilauksesta.Tauluseinän kriteereinä minulla oli vaaleus, keveys, ja kuvien tulisi linkittyä meihin asukkaisiin ja/tai tähän paikkaan. Laajasta julistevalikoimasta löytyi paljon eri vaihtoehtoja, joita lisäilin omalle toivelistalleni. Hyvänä apuna taulukollaasia miettiessä oli juurikin tuo "Toivelistani" sivu, jolla pääsi näkemään julisteet ryhmänä ja tarkistamaan miten ne omat valinnat sopivat keskenään yhteen. Lopulta paras kollaasi löytyi, sekä yksi taulu keittiöön ja lastenhuoneeseen. Pääsette vielä näkemään nämä kaikki, mutta voitte jo käydä arvailemassa minkä julisteen meidän lapset valitsivat näiden veikeiden lastenjulisteiden joukosta!


Laadukkaat julisteet painetaan Tukholmassa vuonna 1693(!) perustetussa tehtaassa, joka kantaa julisteiden lisäksi Pohjoismaista Joutsenmerkkiä. Julisteiden paperina käytetään taidegalleriatasoista paksua paperia, joka ei kellastu ajan kuluessa. Varmasti tästä johtuen oli kiva huomata, että julisteet toimitettiin paketissa suorana eikä rullalla, kuten monesti on tapana. Näin säästyin julisteiden  (epäonnisilta) oikomisyrityksiltä!
Taulukollaasin julisteille valitsin valkoiset puukehykset, koska halusin pitää värimaailman vaaleana. Kehysten pleksilasi ei ulkonäöltään ja kirkkaudeltaan eroa lasista, mutta on huomattavasti turvallisempi vaihtoehto tähän kapealle käytävälle. Vaikka sirpaleet tuovatkin onnea, niin ei niitä tähän tilaan kyllä kaivata!Poster Store haluaa tarjota myös sinulle mahdollisuuden täydentää kotisi sisustusta kokonaisella taulukollaasilla tai vaikka yksittäisillä julisteilla. Koodilla hiirkoski30 saat 30% alennuksen julisteista (alennus ei koske Selection-osion julisteita tai kehyksiä, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin). Alennuskoodi on voimassa 8.6. asti!Kuten jo mainitsin tulossa on vielä ranskalaista maalaistunnelmaa keittiössä
sekä supersankareita lastenhuoneessa!

Ihanaa viikonloppua!

*

Joko seuraat Hiirkoskea FacebookissaInstagramissa tai Bloglovinissa?

2 kommenttia

  1. Kaunis kokonaisuus! Kaipa minäkin lähden tähän yhteistyöhön, kun se vaikuttaa noin ihanalta! Terveisin Tuija

    VastaaPoista