Hiirkoski Koti ja Keittiö - lehdessä

6.5.2019

Vuosi sitten Koti ja Keittiö - lehti innostui meidän kodista ja sovimme kesäisestä kotijutusta. Pitkän ja jännittävän odotuksen jälkeen tuo juttu on nyt luettavissa uusimmassa lehdessä!


Jostain syystä olen aina ajatellut, että olisipa hienoa jos oma koti olisi joskus sisustuslehdessä. Nyt tämä haave on toteutunut ja erityisen merkittäväksi sen tekee, että olen itse ottanut jutun kuvat!Jutun kirjoitti Anna Povenius. Yhtenä kesäisenä päivänä Anna tuli meille kylään ja kierrätin häntä ympäri taloa ja tonttia. Siinä jutellessa vierähti muutama tunti ja mietin, että millaisenkohan jutun hän saa tästä kaikesta irti. Lopputuloksena on tarina meistä remonttinoviiseista, jotka hieman hullunrohkeina lähtivät asumaan ja elämään jotain aivan muuta mihin olivat tottuneet, koska sydämessään tiesivät sen olevan juuri sitä mitä elämältään haluavat.Täytyy sanoa, että oli aivan mielettömän ihana kokemus päästä stailaamaan ja kuvaamaan tällaista sisustusjuttua! Lehteä on tullut plarattua jo useampaan kertaan lievästi epäuskoisin fiiliksin, että onko ne tosiaan omat kuvat siellä lehdessä ;) Tässä kohtaa kiitos kuuluu myös miehelle, joka rohkaisi tarjoamaan juttua omilla kuvilla - ilman pientä potkaisua en olisi uskaltanut edes yrittää!Jos meidän koti tai alkukesän sisustusideat kiinnostavat, niin uusin Koti ja Keittiö löytyy nyt lehtihyllyistä! 
Minä meinaan ainakin kokeilla herkullisen näköistä Tiikeritäytekakun reseptiä!


Iloa päivääsi!

*

Joko seuraat Hiirkoskea FacebookissaInstagramissa tai Bloglovinissa?

2 kommenttia

  1. Wau! Mahtavaa, kun olet omin kuvin ollut luomassa tuota tarinaa, joka on lehdessä. Kauppareissulla on tuo lehti saatava kotiin luettavaksi. Hyvä te!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija tsempeistä! <3 Lehti vei kyllä jo niin kesätunnelmiin!

      Poista