Illansuussa työhuoneessa

29.9.2019

Tämän viikon illat ovat menneet sujuvasti näissä maisemissa, työpöydän äärellä.



Erityisesti viikonlopulle osui monta aikaa vievää hommaa ja koneella onkin tullut istuttua kaikissa mahdollisissa väleissä. En silti valita, koska ihan itse nämä dead line:t itselleni hankin. Kuvia on tullut muokattua ja tekstiä kirjoitettua, ja lopputuloksen tulette näkemään jo ensi kuussa. Vaikka ajan kanssa on ollut tiukkaa, niin vitsi miten kivaa tämä luova työ on!



Viikonloppuna meillä on vintin remonttikin edistynyt kivasti! En ole tästä remontista täällä paljon huudellut, koska remonttikohde ei ole kovinkaan inspiroiva. Vintillä ollaan siis tehty kunnostustyötä, ja vintti tulee jatkamaan edelleen tavaransäilytyksessä remontin jälkeenkin. Yläkerrassa remontti on rajoittanut käyttöä ja kuvaamista, koska koko vintin sisältö on tällä hetkellä siirrettynä makuutiloihin. Kunhan tavarat saadaan taas takaisin paikoilleen, niin meidän makuuhuoneeseen on tulossa yksi sisustusprojekti liittyen vaatesäilytykseen. Miehelle ja vintille laitoin dead line:ksi lokakuun, koska marraskuussa pitää jo päästä valmistautumaan lähestyvään juhlakauteen... ;) 




Muutama päivä enää ja päästään minun kuukauteen.
Omien synttäreiden lisäksi myös blogi täyttää vuosia, kun blogin aloituksesta tulee kuluneeksi jo 3-vuotta!
Ensi kuussa onkin tulossa kivoja sisustusjuttuja ja vähän arvontaakin!

Stay tuned!

*

Joko seuraat Hiirkoskea 

6 kommenttia

 1. Onpa sinulla viihtyisä työpiste! Luova työskentely on mahtavaa, vaikka minulla onkin (vielä) vain harrastus. Koskaan ei tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Omissa oloissa olisi aivan huippua saada tehdä inspiroivaa työtä. Syysterveisin Tuija ps. Odotan kuvia vinttinne organisaatiosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Minäkin olen luovimmillani yksin ollessa, jotenkin ajatus virtaa silloin parhaiten. Ja unelmia pitää aina olla ♥ Toivottavasti pääsen pian toteuttamaan ja kuvaamaan yläkerran järjestelyt :) Kivaa viikonjatkoa sinne!

   Poista
 2. Todella inspiroiva työskentelypaikka! Wau!!
  Ihailin myös mallipalaa tapetista. En ole koskaan nähnyt sellaista. Mikähän se mahtaa olla? Sopisi niin hyvin meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta viestistä! Tapetti on Sandbergin Kajsa, ja on kyllä ihana! Olen pitkään miettinyt meidän keittiöön tapettia ja tämä malli oli yhdessä vaiheessa vahvoilla :)

   Poista
 3. Kivoja merkkipäiviä tulossa!
  Ihana työpiste, tosin itsehän vaan herkuttelisin enkä malttaisi tehdä töitä saati kuvata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Hahaa, minä teen paremmin hommia kun tiedän, että palkinto odottaa! :D

   Poista