Tältä meillä näytti viime kesänä 3/3

22.8.2019

Vimeinen setti viime kesän kuvia tulossa tässä, joissa kurkistetaan yläkerran makuuhuoneisiin.
Nämä kuvat on otettu ennen kuin päätin uudistaa makuuhuoneen tapetin. Täältä voit käydä lukemassa kuinka muutin kalkkimaalilla tapetin värin utuisemmaksi.
Ja edelliset osat näistä viime kesän kuvista löytyy täältä ja täältä.Sänkykatoksesta saan jatkuvasti kyselyjä. Katos on tilattu Ellokselta ja täytyy sanoa, että olen tuohon ostokseen ollut super tyytyväinen! 
Huonekorkeus yläkerrassa on juuri ja juuri 2m, ja nukkumaan mentäessä matala katto tuntui toisinaan ahdistavalle. Katoksen kanssa  matala huonekorkeus hämärtyy ja silmät voi sulkea paljon levollisemmin mielin. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan katosta esimerkiksi mökeillä joissa usein saattaa olla matalat huoneet. Ja toimii tuo hyttysiinkin jos haluaa avata verhot sängyn ympärille!


Lastenhuoneeseen ei vuoden aikana ole mitään isompia muutoksia tullut. Mitä nyt nuo asukkaat itse ovat kasvaneet silmissä! 
Esikoululainen on jo pidempään toivonut isompaa työpöytää, joten pulpetista luopuminen taitaa tulla  ajankohtaiseksi nopeammin kuin ajattelin. Alustavat suunnitelmat on jo mielessä miten pöytä voisi jatkua tuolta hyllystä asti, mutta  pidetään nyt pulpetista vielä kiinni hetken aikaa. Pulpetti ei nimittäin mahdu portaikkoon, vaan se piti nostaa ylös köysien avulla parvekkeen kautta. Samaa reittiä se pitää viedä alaskin, joten tähän ryhdytään vasta kun sille on sopiva paikka tiedossa ;)Täällä ollaan oltu flunssan kourissa, mutta eiköhän se tästä taas lähde kulkemaan.
Ei ehkä yhtä lennokkaasti kuin pikkuveljellä kuvassa, mutta pikku hiljaa!

Vauhdikkaampaa loppuviikkoa sinne!

*

Joko seuraat Hiirkoskea FacebookissaInstagramissa tai Bloglovinissa?

2 kommenttia

 1. Teidän koti on kyllä edelleenkin kaunein ikinä näkemäni koti. <3


  Terkuin,
  Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis miten ihana viesti, kiitos siitä Susanna! <3 Tähän kotiin on käytetty aikaa ja ajatusta, ja vaikka itselle tehdään, niin on myös ihana kuulla jos pääsen ilahduttamaan ja inspiroimaan muitakin! <3

   Poista