8.8.2019

Tältä meillä näytti viime kesänä 1/3

Elokuu ja arki on pyörähtänyt käyntiin ihan mukavasti. Isoveljellä alkoi tänään esikoulu ja pikkuveljelläkin tuli päiväkodissa muutoksia kun hän siirtyi isompien ryhmään. Ymmärrettävästi tämä uusiin ryhmiin siirtyminen on ollut lasten puheissa ja ajatuksissa paljon tällä viikolla. Tänään aamulla eskarilainen sujahti reippaasti tuttujen kavereiden kanssa hippaleikkeihin, mutta pikkuveljellä oli vähän ujompaa ja eteisessä halailtiinkin normaalia pidempään. Mutta eiköhän iltapäivällä sieltä tarhan pihalta löydy punaposkiset pojat leikin temmellyksestä!


Lomailujen jälkeen blogin puolella siirrytään takaisin sisustuksen pariin. Kesän laiskottelujen aiheuttaman kotikaaoksen selättäminen on vielä kesken, joten ajattelin, että voitaisiinkin kurkata miltä meillä näytti vuosi sitten.

Viime kesänä meillä tehtiin paljon rästiin jääneitä remontin viimeistelytöitä. Dead line:na näille töille oli Koti ja Keittiö - lehden kuvaukset, joten puuttuvat listoitukset piti saada paikoilleen sekä monta muuta pikkujuttua kohdilleen. Näitä viimeistelytöitä olikin yllättävän paljon ja monena iltana maalisuti heilui vielä lasten nukkumaan menon jälkeenkin. Tässä tuloksia siitä mitä saatiin aikaan!Näiden kuvien jälkeen mööpelit ovat pysyneet aika hyvin samoilla paikoillaan, mutta pienemmät sisustustavarat ovat vaihtaneet paikkojaan jo moneen kertaan. Ja tätähän nyt tapahtuu meillä ihan päivittäin!

Meidän kodista tehty juttu löytyy Koti ja Keittiö - lehden sivuilta (täältä), jos et sitä vielä ollut päässyt lukemaan.Kuvia on paljon lisää, 
joten muutama postaus samalla aiheella tulossa myöhemmin!

Kivaa viikonjatkoa!

*

Joko seuraat Hiirkoskea FacebookissaInstagramissa tai Bloglovinissa?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti