Kurkistus kylpyhuoneeseen

2.3.2017

Tilaa on vain vajaat neljä neliötä, eli pieni, mutta toimiva.

Kylpyhuone raikastettiin maalilla ja uusilla kalusteilla. Puunvärinen katto sai pintaansa valkoista maalia, ja beiget seinälaatat maalattiin piiloon kaakelimaalilla. Allas löytyi mukavalla alennuksella, ja mies nikkaroi sille uuden allaskaapin. Kaappi tosin tarvitsisi vielä ovet ja hyllyt sekä maalin ylleen.

Tilaan sopivaa suihkuverhotankoa ei löytynyt valmiina, joten teetimme sen peltisepällä. Yllättäin hinta olikin huomattavasti edullisempi kuin kaupassa vastaavat. Ja vielä plussana, mittojen mukaan tehty tanko antaa varmasti kaiken mahdollisen tilan suihkutteluille.


Peilikaappia odoteltiin useampi vuosi. En halunnut tyyliltään modernia kaappia, joten monta vuotta pärjättiin ilman peiliä. Kunnes vihdoin tämä kaappi tuli vastaan.
Odotin tuolloin esikoistani ja kulutin äitiyslomapäivääni kierrellen sisustusliikkeitä. Kaappi oli tyyliltään juuri mitä olin hakenut, ja vielä puoleen hintaan alennettu. En uskaltanut jättää sitä odottamaan kantajaa, vaan raahasin puisen painavan kaapin autolle asti useamman pysähdyksen taktiikalla.

Oli kyllä ehdottomasti niiden puuskutusten arvoinen.


2 kommenttia