Ruokakomero ja muut auenneet ovet

30.5.2017

En malttanut olla näyttämättä uusinta edistystä remontissa, nimittäin tupaan on saatu kauan haaveiltu ruokakomero.
Listat puuttuu ja kaapin seinustat on vasta pohjamaalattu, mutta kun ovi nostettiin paikoilleen niin ruokakomeroltahan se alkoi jo näyttämään. Hyllyt kaapin sisällä ovat valmiina, joten nyt pitäisi vain saada sudittua maalit loppuun jotta pääsisin järjestelemään pussit ja purkit paikoilleen.


Ruokakomeron oven kanssa on ollut projektia enemmän kuin oli tarkoitus. Ovi oli nimittäin alunperin valkoinen ja niin sen oli tarkoitus jäädäkin. Se joutui kuitenkin odottelemaan syksyn terassilla ja kostea ilma pisti maalin lohkeilemaan, joten ei auttanut kuin rapsutella valkoinen pinta liuskoina irti. Onneksi alta löytyi aika kivan väriset kerrostumat ja pinnasta tuli persoonallisempi kuin hieman kellastunut valkoinen maali olisikaan ollut. Aika rouhea lopputulos, mutta sopii tänne meille.


Ruokakomeron lisäksi myös blogille on avautunut uusia ovia. Hiirkoski kuuluu nykyään StyleRoom blogeihin ja uusimmat postaukset voi käydä lukemassa vaikka tätäkin kautta.
Lähiaikoina on tulossa myös blogin ensimmäinen arvonta. Sain teille arvottavaksi jotain kaunista arjen siivoushetkiin, siitä seuraavaksi!


2 kommenttia