Joulun tunnelmia

27.12.2017

Niin kuin viimeksi jo kirjoittelin kiireisestä joulukuun alusta, niin ei kuun loppupuolikaan tehnyt tähän poikkeusta. 


Joulua edeltävä viikonloppu meni maalailuhommissa ja alakerran tavarat saatiin takaisin paikoilleen vasta pari päivää ennen aattoa. Pahin remonttikaaos siirrettiin samalla sujuvasti yläkertaan ;) ja kuusi kannettiin sisään. 
Moni pakkaa joulun jo pyhien jälkeen pakettiin, mutta koska joulun tunnelma saatiin paikoilleen vasta aatoksi niin meillä saa kuusi ja koristeet olla paikoillaan loppiaiseen asti.   

Tuskin olen ainut jolle joulun tunnelman tuo nimenomaan kuusi. Meillä se haetaan joka vuosi omasta pihasta, joten kuusi on myös joka vuosi erilainen. Tämän vuoden yksilön nappasin saunan takaa,  ja aatonaattona ripusteltiin siihen koristeet yhdessä poikien kanssa.


Aattoaamuna kuusen alla odotti pukin tuomat paketit. Pikkutonttujen pörrätessä malttamattomina ympärillä ehdin nappaamaan muutaman kuvan ennenkuin paketit oli revitty auki. 
Paketeista paljastui isoveljen kovasti toivoma radio-ohjattava auto, mutta pikkuveljen oli tyytyminen pikku lasten versioon radio-ohjattavasta autosta. Jouluviikolla tämä 2-vuotias nimittäin alkoi esittämään toiveita Mario Bros peleistä ja pikkiriiikkisistä silmälaseista(?!). Pikkuherran silmät ovat ihan kunnossa joten tällainen toive pääsi yllättämään ;) 
Toiveista toteutui 1/2 kun mummilan paketeista löytyi onneksi Mario Bros yöpaita. Mutta kun silmälasit jäivät puuttumaan muisti pikkuherra kyllä mainita asiasta, ja lopuksi tyytyi sovittelemaan nuken pieniä silmälaseja. 


Minulla jatkuu loma vielä tämän viikon ja suunnitelmissa on hyökätä yläkerran remontin kimppuun. Ensimmäisenä listalla on vintin lattian maalaus, ja koko vintin sisältö odottaakin tällä hetkellä poikien huoneessa tämän homman valmistumista. Ja laatikoiden sisältö täytyy myös konmarittaa ennenkuin ne voi taas kantaa takaisin.


Eli  tämän lomaviikon hommat onkin jo hyvin tiedossa!


Lähetä kommentti