Tapaninpäivän kattaus ja uuden vuoden toivotus

31.12.2017

Tänä vuonna Hiirkoskelle joulun tunnelman toi muutamat joulukoristeet, punainen väri ja erilaiset valot ja kynttilät sinne tänne ripoteltuina. Sekä tietysti unohtamatta joulukuusta.



Tämä oli ensimmäinen vuosi kun kestitsimme jouluna sukulaisia. Meistä on miehen kanssa mukava tehdä ruokaa isommallekin väelle, joten tapaninpäivänä pistettiin pöytä koreaksi ja syötiin porukalla mahat täyteen joulun herkuista. Ja lopuksi vielä herkuteltiin unelman kevyellä pavlovalla.



Pidän "eripari" kattauksesta, joten kattaus syntyi hetkessä kaapin täytteistä. Nostin pöytään vanhan tavaran liikkeestä ostetun astiaston sekä erilaisia laseja.
Mies lähti hakemaan vieraita ja pyysin samalla tuomaan punaisen tai valkoisen kukan pöytään. Tullessaan mies toi puna-valkean kukka-asetelman, joka olikin taas kerran nappi valinta mieheltä.
Punaiset servetit odottelivat valmiina kaapissa, jossa pidän aina servetti valikoimaa erilaisten tilaisuuksien varalle. Tänä vuonna mentiin siis paperiserveteillä, ja laitetaan toisen kerran sitten kankaiset.



Vuosi 2017 alkaa kääntymään loppusuoralle, joten haluan toivottaa teille kaikille upeaa vuotta 2018! 

Olkaamme rohkeita, kärsivällisiä ja tyytyväisiä jo olevaan, mutta uskaltakaamme myös tavoitella sitä mikä saa sydämemme hyrräämään! 
Näin minä aion ainakin tehdä! 
☆☆☆ Tavataan taas ensi vuonna! ☆☆☆ 


~ Christina ~


Lähetä kommentti