Uusi kuvakulma olohuoneesta

16.1.2018

Viime viikko meni sairastaessa jotain angiinan tapaista ja tätä olohuoneen seinustaa tuli tuijoteltua useampi päivä. Oli muuten inhottava tauti. Useampi päivä meni lähes ilman ruokaa kun viiltävän kivun takia piti jokainen nielaisu harkita erikseen. Vieläkään ei ole olo ihan kohdillaan, mutta sohvan uumenista olen jo onneksi päässyt ylös. 


Päivällä kun lapset olivat tarhassa oli sairastaessa hyvää aikaa tuijotella sarjoja. Nyt oli vihdoin aika pyöräyttää Game of Thrones maratooni käyntiin, ja niinä hetkinä kun kaipasin jotain kevyempää siirryin Katsomoon ja Fixer Upper:in pariin. Onko muuten teille jo tuttu ohjelma? Minulle oli ihan uusi tuttavuus, ja olipas pitkästä aikaa kivan raikas kodinmuutosohjelma. Ohjelmassa on aivan ihana sisustustyyli, eikä sisältö ole läpeensä ylinäyteltyä mikä on näille ohjelmille yleensä ärsyttävän tyypillistä. Suosittelen ehdottomasti sairaspäiviin, tai muutenkin!


Tämä olohuoneen seinusta on ollut jo jonkin aikaa näin puolivalmiina. Pidän kovasti tuosta miehen rakentamasta kaapista, ja pidän varmasti vielä enemmän kun viimeiset ovet ja vetimet laitetaan paikoilleen sekä jalkalista kiertämään alareunaan. 
Ennen joulua kyllästyin odottelemaan niitä ovia ja sudin pintaan kalkkimaalin. Ajatuksena oli maalata kaappi ensin tuolla harmaalla ja toinen kerros päälle valkoisella, jolloin pinnan kuluessa valkoisen alta kuultaisi harmaa eikä puunväri. Tykästyin kuitenkin tuohon harmaaseen väriin, joten annan olla nyt noin ja katsotaan sitten sitä väriä kunhan loput osat saadaan paikoilleen.



Tälle seinustalle olen muuten ajatellut noita kasvistotauluja riviin. Ennen joulua yritettiin käydä Ikeasta hakemassa kehyksiä lisää, mutta olivat (tietysti) loppuneet ja kuorma tulossa (tietysti) seuraavana päivänä. Kovasti tuo seinä kaipaisi täydennystä, mutta katsotaan milloin viitsitään lähteä uudelleen kokeilemaan kehyksenmetsästysonnea.

Mukavaa viikkoa ja pysykää terveinä!


2 kommenttia

  1. Aivan ihana tuo miehesi rakentama kaappi. Ja värikin on aivan täydellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miia! Kerron miehelle nämä tsempit eteenpäin, jospa innostuisi tekemään kaapin valmiiksi asti ;) Kalkkimaaleilla tulee kyllä ihanan eläväinen väri.
      Hyvää viikonalkua sinulle!

      Poista