Kala koukussa

27.4.2018

Viime viikolla piipahdin Liettuassa työmatkalla, jossa kevät oli jo paljon pidemmällä kuin meillä. Siellä kirsikkapuut aloittivat kukintaa ja ilma oli mukavan lämmin. Aurinkoinen fiilis seurasi mukana kotiin asti vaikka täällä meillä ei kevään kanssa ollakaan vielä yhtä pitkällä. 


Kotona odotti onneksi jo lumeton piha, mutta fiilikset vaihtelee kyllä innostuksen ja kauhistuksen välillä, kun lumen alta paljastui tuo työmaa koko komeudessaan, jaiks! Onneksi pihasuunnitelmat on jo kohtalaisen selvillä ja nyt pitäisi vaan päästä toteutuksen kanssa vauhtiin.


Kodin sisäpuoli kuitenkin etenee ja lähes viikottain jokin nurkka valmistuu ja tavarat löytävät paikkansa. Kesällä on tulossa yksi ihan mieletön juttu liittyen meidän kotiin ja johon mennessä nurkat pitää saada kuntoon. Seuraavat pari kuukautta tuleekin olemaan ihan super kiireisiä!


Yksi uusista jutuista sisustuksessa on seinälle uiskennellut Arabian tarjoilulautanen. Ajatuksissa oli löytää tuohon seinälle jotain vanhaa keramiikkaa ja pyydykseen jäi sympaattinen posliinikala. Kala tarvitsi vielä sopivan koukun, joka löytyi Porvoon vanhasta rautakaupasta. Tästä taotusta koukusta ei kala karkaa! 


Ja pieni sokerikko lähti mukaan aiemmalla kirppisreissulla 3€:lla. Meillä ei palasokerille ole tarvetta, mutta pikkuherkuille tämä on juuri sopiva. Ja jos pikkusormet yrittävät herkuille ilman lupaa, niin kansi onneksi kilahtaa sen verran, että äiti ehtii ajoissa paikalle...


Se olisi taas perjantai joten toivottelen hyvää viikonloppua! Meillä se menee remontin parissa - mites teillä?



Lähetä kommentti