Puuterinsävyjä makuuhuoneessa

8.5.2018

Voi millaisista keleistä ollaan saatu nauttia!


Näin illalla mittari näyttää vielä 15 astetta ja kaunis ilta-aurinko paistaa metsän rajasta. Tällaisina iltoina ei pihahommista malttaisi olla millään pois. Mutta onneksi näissä lämpimissä ja valoisissa illoissa on se mukava puoli, että jos vain virtaa riittää niin pihahommia voi jatkaa vielä tovin lasten mentyä nukkumaan.



Viimeaikoina virtaa onkin riittänyt ja villasukat viuhuen olen vuorotellut kotitöiden ja remontin välillä. Tunnit eivät kyllä meinaa päivässä riittää kaikkeen minkä haluaisin tehdä, mutta toisaalta se kertoo siitä että asiat myös etenee ja valmistuukin. Nyt jo hivenen uskallan luottaa siihen, että ensi vuonna kesä vietetään täysillä pihahommissa eikä hikoilla sisällä remontin parissa.




Pari vuotta sitten alkanut ihastumiseni puuterinsävyihin jatkuu edelleen. Näitä puuterinsävyjä taitaa löytyä meiltä joka huoneesta ja vaatekaappiinkin ne ovat eksyneet. Viimeisin ostos oli tuo kaapin nurkalla roikkuva mekko, jonka nappasin mukaani Porvoosta. Jos satutte käymään tuossa ihanassa kesäkaupungissa niin suosittelen tutustumaan vanhan kaupungin kupeessa olevaan Bohemiaan. Ihana putiikkimainen second hand liike, jossa on tullut myytyä vanhoja vaatteita pois ja kulutettua voitot uusiin ihanuuksiin.




Huomenna on jo taas "perjantai" ja aurinkoisia päiviä luvattu koko loppuviikoksi, ei hassumpaa!



Lähetä kommentti