Sohvan nurkassa sairastellen

12.4.2018

Viime sunnuntaille oli suunnitelmissa sisustusjuttuja ja blogin päivitystä, mutta kaikki kivat jäivät toteuttamatta kun aamulla heräsin kuumeisena.
Pojilla on kiertänyt korva- ja silmätulehdusta joiden sijaan sain "onneksi" vain perus flunssan.


Meillä on nyt vuoden verran eletty päiväkotiarkea joka toi mukanaan runsaan sairastelun. Harva se viikko on joku kipeänä ja taudit tietysti kiertävät yksitellen koko perheen läpi. Neuvolassa vuosi sitten varoiteltiin, että monelle päiväkodin aloittavalle tällainen sairastelurumba on tuttua ja saattaa kestää vuodenkin ennen kuin pahin vaihe on käyty läpi. Olen edelleen sitä mieltä, että päiväkodin aloitus on ollut meidän pojille hyväksi ja aloitus osui molemmille oikeaan aikaan, mutta tämä sairastelu on ollut kyllä pitkä miinus.
Tietysti pelkkä sairastaminenkin on jo kurjaa, mutta samalla rikkoutuu viikkorytmi joka olisi tärkeää pitää kunnossa. Kun rikkonaisen viikon jälkeen menee aina oma aikansa, että lapset pääsevät taas mukaan normaali rytmiin. 
Pikkuveli on viime viikon sairastelun jäljiltä yrittänyt aamuisin taktiikkaa "Minä olen kipeä, kuka jää minun kanssa kotiin?". Yritys hyvä, mutta ei ole mennyt läpi ja tarhaan onkin sitten lähdetty kiukun kanssa. No onneksi kesä on tulossa ja tauditkin vähenee toivottavasti!


Sohvaa ja Netflixiä tuli kulutettua muutaman päivän ajan näissä näkymissä. Viimeksi mainitsin, että saimme miehen kanssa muutaman sisustusjutun valmiiksi ja yksi niistä on kuvien sohvapöytä. Toisessa postauksessa kerron lisää miten pöytä saatiin kasaan  0 eurolla varaston tavaroista.


Aurinkoista viikkoa ja pysykää terveinä!


1 kommentti

  1. Aivan upea pöytä <3 Voi että jatkuva sairastelu on niin kurjaa. Meilläkin vatsatauti kävi koko perheen läpi ja on ollut pientä flunssaa silloin tällöin. Toivotaan että kesää kohti tosiaan helpottaa.

    VastaaPoista