Kesälomalle karannut blogi

6.8.2018

Heippa pitkästä aikaa! Blogi pääsi karkaamaan hieman pidemmälle lomalle kuin kesän alussa kaavailin.


Toivottavasti teillä on ollut ihana kesä! Ainakin lämpöä ja aurinkoa on riittänyt.
Meillä kesä on mennyt remontin ja perheajan kanssa vuorotellessa. Kesän alussa otin tavoitteeksi, että remontti saadaan viittä vaille valmiiksi ennen heinäkuun lomia. Tähän ei ihan päästy tai oikeastaan tuo oma arvio viittä vaille valmiista osoittautuikin paljon isommaksi urakaksi. Kesäloman ajan laitettiin siis vielä kotia sisältä kuntoon ja tehtiin monen monta roikkumaan jäänyttä viimeistelyhommaa. Mutta on ollut mahtava tunne kun viimein nuo remonttilistassa piiitkäään roikkuneet jutut on saanut vetää yli. Remonttilista on enää yksi sivuinen, joten nyt on ehkä jo todenmukaisempaa sanoa, että koti on sisältä viittä vaille VALMIS! 


Lapset ovat nauttineet lämmöstä täysillä ja isompi poika keksi tänä kesänä uimisen ihanuuden. Mummun mökillä on sopivan matala ranta, josta poikaa ei ole välillä saanut pois edes jätskillä lahjomalla. Pikkuveli on koko kesän aikana käynyt kastautumassa nilkkoihin asti vain kerran jonka jälkeen totesi veden olevan liian kylmää (!). En toista tietystikkään viitsinyt pakottaa (lahjontaa kylläkin yritin), joten saa nähdä minä vuonna uskaltautuu kastautumaan kokonaan, kun tuskin toista näin lämmintä kesää on ihan heti tulossa. Mieskin heitti talviturkin, jota oli kuulemma parikymmentä vuotta kannellut :D


Olipas kiva tulla takaisin tauolta ja blogi alkaakin nyt pikkuhiljaa taas aktivoitumaan. Kiva oli huomata, että teitä on täällä kesän mittaan käynyt vaikka kävijämäärä olikin pudonnut tuhansista satoihin ;) Mutta kamerasta on nyt puhallettu pölyt ja pian pääsette näkemään mitä ollaan kesällä saatu aikaan!


Ihanaa alkuviikkoa, minulla onkin huomenna jo töihin paluu!


Lähetä kommentti