Lasten aleostokset ja Mummin kutomaa

27.6.2017

Alkukesä on jatkanut vauhdikkaan kevään tahtia ja töissä on menossa loppurutistus ennen kesälomalle sujahtamista. Kotonakin on ahkeroitu, ja juhannuksena vietimme miehen kanssa hääpäivää maalaamalla lastenhuoneen lattiaa. Yksi kerros vielä puuttuu ja sitten pitäisi jo osata päättää lastenhuoneen tapetti, jotta saataisiin tapettitilaus lähtemään. Lastenhuoneesta on tulossa aivan ihana ja innolla odotan, että vihdoin saadaan lelut ja lasten tavarat pysymään yhdessä huoneessa, edes hetken aikaa.

Kesän alennusmyynnitkin ovat pyörähtäneet käyntiin ja jo monen vuoden ajan olen hoitanut aleostokset verkkokaupoissa. Viime viikolla posti toi lapsille uusia kesävaatteita ja vähän jotain jo syksyäkin varten.


Shortsikeleistä ei olla vielä kovin paljon päästy nauttimaan, mutta nuoremmalle pojalle on nyt ihana pellavasetti aurinkoisten päivien varalle. Ja jos vilu pääsee yllättämään, niin Mummin kutoma villatakki on aivan täydellinen lämmittämään pikku harteita.


Nämä ihanuudet odottelevat nyt aikuisten makuuhuoneen nurkassa, mutta eiköhän kesälomalla päästä jo pikku hiljaa kalustamaan lastenhuonettakin. En malttaisi odottaa!


Lähetä kommentti