*LÖYDÖT* Mekko ja muuta kivaa

19.8.2018

Kesällä sisustin kotia kuumeisesti ja kirppiksiä tuli koluttua ahkerasti. Kaikenlaista on tarttunut mukaan, joten näistä uusimmista, ja vähän vanhemmistakin löydöistä, ajattelin jatkossa kertoa LÖYDÖT otsikon alla. Tässä tulee ensimmäinen erä jotka päätyivät eteiseen.



Kesän löytöjä on vanha juustomuotti sekä kovasti patinaa saanut pärekori hyllyn päällä. Näihin taisi mennä yhteensä 8e.
Hyllyltä korin vierestä löytyy myös jo aiemmin matkaan tarttunut päreinen reppu. Jos oikein olen kuullut on tämä ilmeisesti kalakoppa. Repun sisäosa on jaettu kahteen lokeroon ja toisen puolen kannessa on reikä, jotta onkivapa on saatu tähän pystyyn. Repun entisellä omistajalla ei ole tainut olla kalaonnea tai minun onnekseni reppu on säästynyt kalaretkiltä nimittäin sisäosa on puhdas eikä kaloista ole jälkiä eikä hajuja. Kalakopasta maksoin muutama vuosi sitten 25e. 
Verhotangossa roikkuva vanha voimistelurengas on peruja vaarin mökiltä ja penkillä olevan korin olen saanut äidiltäni.



Kalakoppaan mahtuu hyvin pystyyn pyöränpumput, ja juustomuotista on kesällä ollut näppärä napata aurinkolasit mukaan. Sadonkorjuussa äidiltä saatu kori keikkuu mukavasti käsivarrella ja odottaakin seuraavaksi omenoiden kypsymistä. Vanhassa pärekorissa säilyy hyvin kenkä- sekä teippiharjat, josta ne saa nopeasti käsiin kun aamuhässäkässä huomaat, että kissa on edeltävänä yönä päättänyt nukkua työvaatteiden päällä.



Vaatekaappi on myös täydentynyt mekon ja kenkien verran. Mekon 4e hintalappu ei pahemmin rahapussia rasittanut ja kengät lohkaisivat 25e. Laukku on sekin kirppislöytö jo 20v. takaa. Jakku on löytynyt superalemyynneistä ja laskeskelin, että koko asukokonaisuus on tullut hankittua alle 60e:lla. Ei paha!



Olisiko nämä löydöt lähteneet teidän matkaan?


Lähetä kommentti