Kanervia ja kukkasipuleita

18.10.2018

Jokos teillä on syysistutukset tehty? Olin ajatellut tänään istuttaa kanervat ruukkuihin, mutta tälle iltapäivälle lykkäsikin vesisateen, joten homma jäi ajatuksen tasolle.


Tänään keli on tosiaan ollut kaukana kuvissa näkyvästä viikonlopun auringonpaisteesta, joten täytyi istutuspuuhat siirtää suosiolla huomiselle. Mutta kaupoilla pyörähtämistä ei sade kuitenkaan estänyt. Useammassa kaupassa oli kukkasipulit tarjouksessa, joten istutettavaa kertyi lisää. Innostun aina kukkasipuleiden kanssa ja lopulta mukaan taisi lähteä suurin piirtein sata sipulia. Näiden lisäksi varastossa odottaa keväällä talteen otetut narsissit ja helmililjat, joten onhan tuossa ihan kivasti maahan tökittävää. Mutta sipulien istutuksen kanssa pitää kuitenkin vielä odotella säiden viilentymistä.


Viikonloppuna mies teki betonivalutöitä, ja pyöräytti siinä samalla minullekin pienen betonisatsin. Kokeilin tehdä betonikurpitsoja jotka ovat nyt kuivumassa. Jos kurpitsat vaan onnistuvat niin tarkoitus on asetella niitä etuoven portaille lyhtyjen ja kanervien kanssa. Katsotaan miten käy!


Me jatkamme syysloman viettoa!Lähetä kommentti