Talvinen etupiha

16.11.2019

Keskellä marraskuun pimeyttä on kiva muistella viime vuotista valkoista maisemaa!


Ulko-oven ympärille rakennan aina sesongin mukaisen tunnelman. Viime talvena varastosta haettiin vaarin vanhat puusukset sekä talon mukana tullut vanha kelkka. Niiden ympärille kun asetteli riittävästi lyhtyjä ja pikkukuusia, niin johan talvinen tunnelma oli taattu!
Katoksen yläparruun olen jo monena vuotena haaveillut kuusenoksaköynnöstä valoineen. Tänä vuonnakaan sen askarteluun ei taida jäädä aikaa, joten tässä kohtaa taidan oikaista ja ostaa sen valmiina kaupasta. Yleensä suosin koristeluissa aitoja materiaaleja niin sisällä kuin ulkona, mutta köynnös voisi olla aitoa jäljitteleväkin - täytyy tutkiskella millaisia on tarjolla.
Tässä ulko-ovella lyhdyt toivottavat ihanasti tervetulleeksi kotiin, ja käytän niissä yleensä paljon kehumiani led-kynttilöitä. Viime vuonna osa pihalyhdyistä alkoi jo nitisemään liitoksistaan ja maalit putoilemaan, joten tänä vuonna ostoslistalla onkin uusia lyhtyjä. Vanhat voi sitten siirtää valaisemaan saunapolkua.Marraskuun ajan ajatukset ovat olleet muissa kuin kotijutuissa, joten joulun valmistelut eivät meillä oikeastaan ole vielä käynnistyneet. Mutta tänään hain vintiltä punaisen olohuoneen maton ja tunsin pienen joulun tunnelman läikähdyksen. Eiköhän ne valmistelutkin pian pääse vauhtiin!Ja muuten, Hiirkoski ei enää päivity Styleroom-sivustolle, joten jos seurasit blogia sitä kautta niin kannattaa valita tilalle vaikka jokin alla olevista reiteistä!

*

Joko seuraat Hiirkoskea 

Lähetä kommentti