15.4.2017

Tulppaani terapiaa

Pari viikkoa flunssaa ja kadonnutta ääntä parannellessa tuntuu, että tuo kuppi on liimautunut käteen kun kuumaa juomaa on tullut hörpittyä litra tolkulla.


Kevätmessut jouduin flunssan takia jättämään väliin, mutta mies teki täsmäiskun ja kävi tilaamaassa messutarjouksella rekallisen multaa. Kuorma on tulossa lähiviikkoina, joten nurmikon kylvöpuuhiin päästään kunhan istutuskelit saapuvat.


Messutuliaisena sain mieheltä sylillisen papukaijatulppaaneja.
Jos oikein muistan niin syksyllä tuli tämän lajikkeen sipuleita tökittyä maahan, mutta muuten tätä upeaa lajiketta ei meillä vielä kotona ole ollutkaan. Tulppaanit kun tulee monesti napattua kauppareissulla mukaan ja ruokakaupoissa lajikevalikoima on kovin suppea.

Ihastuin kovasti näihin ryppyisiin ja raidallisiin terälehtiin, ja kukan ilme muuttui päivittäin mitä enemmän aukaisi terälehtiään. Mieskin kehuskeli valinnallaan. Saa tuoda siis toistekin!


StyleRoomissa halusivat tehdä Hiirkoskesta jutun, ja tällä kertaa piti sitten rouvankin siirtyä kameran toiselle puolelle. Joten hei vaan lukijoille täällä blogin puolellakin! Teitä onkin ilmestynyt tasaiseen tahtiin, ja mukavaa kun olette löytäneet Hiirkoskelle!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti