Helmililjat ja kevään suunnitelmat

3.4.2017

Viikossa varret venyivät yli reunuksen, ja nupuista aukesi suloisen siniset kukat.


Kevään viikot ovat olleet kovin kiireisiä. Lasten syntymäpäivät ajoittuvat näin kevääseen, ja tulevat juhlat tuovat joka vuosi piristystä remonttiin. Paikkoja laitellaan kuntoon minkä ehditään, ja juhlien suunnittelutkin pitäisi saada jo pikkuhiljaa alkuun.


Pihalta sulava lumi on alkanut paljastamaan tämän kevään ja kesän isoimmat projektit. Pihan raivaaminen ja siistiminen on tämän vuoden suunnitelmissa ehdoton ykkönen. Työtä villiintyneessä pihassa riittää vuosiksi eteenpäin, mutta tänä vuonna yritetään taltuttaa talon lähistö. Loppukesästä haaveissa olisi astella terassilta paljain varpain pehmeälle nurmelle. Kevätmessutkin olisivat loppuviikosta, jos miehen kanssa vaikka piipahdettaisiin hakemassa vähän lisää ideoita.


2 kommenttia

  1. Kaunis tunnelma kuvissasi! Kotinne tarina nosti muistoja omalta matkalta vanhassa huvilassa. Nyt on 20 vuotta takana ja uusi elämänvaihe on alkamassa viimeisenkin lapsen lentäessä pesästä. Aurinkoista pääsiäistä! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija ja mukavaa, että olet löytänyt tänne Hiirkoskelle! Vanhassa talossa asuminen on nimenomaan matka ja mahtavaa, että teillä se on kestänyt jo noinkin pitkään. Aurinkoista pääsiäistä sinullekin!

      Poista