Makuuhuoneen tapetti ja värivalintojen vaikeudesta

12.11.2017

No nyt on kuulkaas edistystä tapahtunut remonttirintamalla. Nimittäin tänä viikonloppuna on alakerrassa nakuteltu paikoilleen kattolistoja! On ihan hurjaa miten paljon listat muuttavat huoneen ilmettä valmiimmaksi. Vaikka sisustus olisi kuinka kesken, niin listat piilottavat tapettien rajat ja muut epämääräisyydet ja tekevät huoneelle selkeät raamit.

Alakerran listoista ei kuitenkaan vielä tällä kertaa kuvia vaan meidän makuuhuoneen nurkasta.

Odotan niin innolla, että pääsisin sisustamaan makuuhuonetta. Mutta sitä ennen pitää saada valmiiksi vinttitilat joihin on kulku makuuhuoneesta. Välillä tämä remontointi kun on aikamoinen ketjureaktio. Kun yksi huone on remontin alla tarkoittaa se sitä, että yhden huoneen tavarat on varastoituna toiseen ja nyt meidän makuuhuone on juuri tässä tarkoituksessa. Arkkupakastin & kasa muovilaatikoita nimittäin rajoittaa hieman tuota sisustamista!


Makuuhuoneessa on Boråstapeter:n Magnolia tapetti, joka ostettiin aika pian muuton jälkeen. Muistan vieläkin kuvan Kotivinkissä mistä tuon tapetin löysin.
Kaunishan tuo tapetti on, mutta näin jälkikäteen ihmettelen miten tulin valinneeksi turkoosin tapetin. Useimmiten minua miellyttää pehmeät ja lämpimät värit, ja tuo turkoosi väri ei ole näistä kyllä kumpaakaan...


Olenkin miettinyt, että millainenkohan tulisi jos tapetin maalaisi oikein ohennetulla kalkkimaalilla? Kuvio saisi jäädä näkyviin, mutta pintaan haluaisin pienen utuisuuden niin, että kovin kontrasti pehmittyisi. Tapettia on onneksi vielä jemmassa joten saatanpa tätä joskus vielä kokeilla koepalaan.

Mutta piristäähän tuo turkoosi kivasti näitä pimeitä marraskuun päiviä!


Hyvää isänpäivää kaikille isille!


2 kommenttia

  1. Minusta tuo tapetti on ihana juuri noin! :) Mutta voihan se olla tosi upea maalattunakin, kokeile vaikka tuon kaapin taakse pienelle alueelle ensin. Mukavaa sunnuntaita ja isänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Hanna ja toivottavasti sunnuntai meni mukavasti! Täytyy odotella, että saan tavarat paikoilleen, ehkä sekin jo muuttaa omaan silmään tuota kontrastia pehmeämmäksi. Ja tapettia löytyy vielä rullan loput, joten voin jonkin levyyn tapetoida ja koemaalailla. Vähän nimittäin houkuttaisi tietää onko ihan hullu ajatus... ;)

      Poista