Kevätkukkasia ja hymyjä

15.3.2019

Eilen vietin vapaapäivää ihan itsekseni. Mies oli töissä ja lapset päiväkodissa. Katselin sarjoja ja jaksojen välissä otin asiakseni suorittaa aina jonkin kotityön. Olipas pitkästä aikaa rentouttava päivä ihan omissa oloissa!
Tänään kuvissa on sama keittiön nurkka kuin viimeksikin, mutten malttanut olla jakamatta tätä keväistä vihreyttä.


Helmililjat ovat lemppari kevätkukat ja niitä istutan joka vuosi pihalle lisää. Ovat kuulemma kovia leviämään ja minun puolesta saisivatkin kasvaa isoiksi matoiksi omenapuiden alle. Puutarhainnostus on alkanut kutkuttelemaan takaraivossa ja mielessä on käynyt, että pihatöitä pitäisi alkaa laittamaan ihan listaksi asti. Kevään pyörähtäessä käyntiin tulisi lapio sitten iskettyä järkevään paikkaan, kun järjestys olisi mietitty etukäteen.


Jouluruusu on kasvattanut hienot uudet lehdet, joten enköhän pääse istuttamaan sen kaverinsa kanssa pihalle. Pitää vain vielä keksiä sopiva paikka. 
Ja tuossa keskellä komeilee perunanarsissi, tai ainakin jos mieheltä kysytään... Pyysin tuomaan kauppareissulta perunanarsissin ja kun kyltissä oli kuulemma näin sanottu, niin nappasi hän perunanarsissiksi naamioituneen hyasintin mukaan :) Kuvat ovat viikonlopulta, joten hyasintti on alkanut jo availemaan kukkiaan ja nyt meillä leijailee täällä ihana joulun tuoksu :D  


Kukkien tuoksun lisäksi hymyn on nostattanut huulille myös viime viikolla postilaatikkoon kolahtanut Koti ja keittiö-lehti. Viimeiseltä sivulta löytyy nimittäin tuttu makuuhuone ja vieläpä minun ottamalla kuvalla. Aika uskomaton fiilis, että oma koti ja kuva on päässyt sisustuslehteen!


Vaalea portaikko näissä kuvissa hieman jo näkyykin 
ja piakkoin kurkistetaan millainen muutos tuolle aikoinaan persikkaiselle tilalle tehtiin.

Mukavaa perjantaipäivää sinulle!


2 kommenttia

 1. Ihana keväinen tunnelma ja rauha välittyy kuvista <3

  Mukavaa kevään odotusta :)

  Dunia Toropainen
  https://duniatoropainen.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! :) Ihanaa kevättä myös sinulle, eiköhän ne lämpimät päivät tänne kohta jo saavu!

   Poista