22.7.2019

Aamupala parvekkeella

Täällä ollaan ihan lomamoodissa! 


Parvekkeella tarkenee vihdoin ilman villasukkia ja pitkähihaista, joten mikäs sen mukavampaa kuin herkutella myöhäinen aamupala jokinäkymän äärellä.
Nyt lomalla on tullut tehtyä ihania sisustuslöytöjä hyvinkin edullisesti. 
Jyskin alennusmyynneistä löysin tuon ihanan pienen bambupöydän, jota näin aurinkoisina päivinä uskallan pitää tässä katoksettomalla parvekkeella. Ja sateisten päivien varalle (onneksi niitä ei ole vielä luvassa) sille on jo varapaikka katsottuna vierashuoneesta.
Toinen hykerryttävän ihana löytö on ollut aamupalakattauksen astiat. Ne löysin Porvoon Hong Kongista ja hintaa per astia ei ollut kuin muutama euro. Tuo beigen ja vaaleanpunaisen yhdistelmä oli niin herkullinen, että oli pakko napata ne mukaan. Vähän mieleen jäi vielä kaivelemaan harmaan sävyiset ruokalautaset, jotka sopisivat tähän settiin myös ihanasti. Ehkä seuraavalla kauppareissulla...
Pihalla marjasato on alkanut kypsymään, ja ensimmäisiä puna- ja mustaviinimarjoja on jo päästy herkuttelemaan. Tykkään ripotella kirpeitä punaviinimarjoja näin jogurtin tai vaikka puuronkin päälle.  On kyllä niin luksusta, että  tuoreet aamupalamarjat voi hakea omasta pihasta!Onko teille muuten Curly Girl tuttu? 
Olen nyt reilun kuukauden kokeillut hoitaa hiuksia tuon metodin mukaan, jossa tarkoituksena on saada oikealla hoidolla oma luonnonkihara/-taipuisa hius esiin. 
Nyt viimeiset pari viikkoa ovat olleet lupaavia ja oma epämääräinen söhrö on alkanut muuttumaan ihan kelpo laineiksi. 
Ja taitaa laineiden seasta muutama kiharakin löytyä, ihanaa! 

Aurinkoisia kesäpäiviä sinne!

*

Joko seuraat Hiirkoskea FacebookissaInstagramissa tai Bloglovinissa?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti