13.7.2019

Suloinen pionikimppu ja kesäloman alku

Ensimmäinen viikko kesälomaa on vierähtänyt ja huomaan, että loma on tullut tarpeeseen. Kaipasin kunnollista breikkiä sosiaalisuudesta ja parit ensimmäiset päivät olisinkin voinut olla vain  hiljaa omissa oloissani. Tämä yhtälö ei nyt oikein onnistu lasten kanssa, mutta muun sosiaalisen toiminnan laitoin vähän vahingossakin paussille.
Näin viikon jälkeen perinteinen kesälomallelähtöelohiiri on hävinnyt silmästä ja olo on hieman virkeämpi. Mielen keventymisen huomaa myös siitä, kun sisustusideoita alkaa taas (miehen riesaksi) ilmaantumaan. Joitain niistä olen jo ehtinyt toteuttamaankin ja kunhan tästä taas virkistyn sen verran, että jaksan tarttua kameraan, niin blogissakin niitä alkaa näkymään. Viimeisin Tori-löytö nimittäin kannettiin tänään terassille!
Vielä ei ole oikein sen ihmeempää kerrottavaa, mutta halusin jakaa pionien kauneutta. Tämän pionikimpun kävin hakemassa parhaimpaan pioniaikaan tummien pilvien kerääntyessä taivaalle. En halunnut jättää näitä kaunokaisia rankkasateen runneltavaksi, ja melkein viikon verran ne jaksoivat sulostuttaa tuossa kaapin kulmalla. Ja kun pihalla kasvaa pioneja monessa värissä ja muodossa, niin kimpusta tuli aika komea!
Jos ensi viikon säätiedotuksiin uskaltaisi jo varovaisesti uskoa, 
niin koko kesäloma ei onneksi taida mennä villasukissa.

Heinäkuussa mennään verkkaiseen tahtiin täällä blogissa kuten kotioloissakin, ja toivottavasti kesämekoissa!

*

Joko seuraat Hiirkoskea FacebookissaInstagramissa tai Bloglovinissa?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti