Tavarat järjestykseen lastenhuoneessa

28.6.2019

* Kaupallinen yhteistyö: Orthex

Ei varmasti ole kovin montaa kotia, mistä ei löytyisi Orthexin tuotteita. 


Meiltä ainakin löytyy monia arjessa tarpeellisia tavaroita, kuten ämpäreitä, pakasterasioita ja erilaisia muovilaatikoita. Monet näistä ovat käytössä viikottain tai jopa päivittäin, ja ne otetaan kaapista esiin tarpeen tullen. Olinkin erittäin iloinen kun Orthexilta tiedusteltiin olisiko meidän kodissa tarvetta uuden näköisille säilytyslaatikoille. Lastenhuoneen kirjahylly on jo jonkin aikaa kaivannut päivitystä lelusäilytyksen osalta. Ja tähän tarkoitukseen nämä 100% kierrätysmuovista valmistetut SmartStore Basket - säilytyskorit sopivat vallan mainiosti!
Korit ovat tosiaan valmistettu 100% kierrätysmuovista, joka herättikin lasten kanssa kivaa keskustelua siitä miksi meillä kerätään muovit erikseen ja viedään kierrätykseen. Nämä säilytyskorit valmistetaan Ruotsissa, mutta meidän kierrätykseen viedyt muovit saattavat päätyä esimerkiksi Orthexin tehtaalla Lohjalla valmistettaviin saaveihin, jollaisia meidänkin saunassa on. Tällaisten arkisten asioiden kautta on helpompi saada lapsiakin ymmärtämään kierrätyksen merkitys. Muovi kun on kierrätykseen mainiosti soveltuva raaka-aine, ja kierrätyksen kautta muovista valmistetun tuotteen elinkaaren voi saada hienosti jatkumaan uudessa muodossa. Meille saapui koreja kolmesta tarjolla olevasta koosta. Kansivaihtoehdoista valitsin bambukannet, jotka tekevät koreista helposti pinottavat, mutta myös ennen kaikkea hyvin sisustukselliset. Vai mitä mieltä olette - minusta nämä ovat niin kauniit korit, että saavat ehdottomasti olla esillä!Ja vielä pitää kertoa miten pojat olivat ihmeissään ja samalla innoissaan, kun kerroin, että Orthex oli halunnut lähettää heille nämä korit.
Pakettia availtiin vielä illalla ennen iltapalaa. Isoveli nappasi ensimmäisen paketista tulleen korin kainaloonsa ja huikkasi portaista, että nyt lähdetään äiti järjestelemään. Jouduin (hänen harmiksi) pikkusisustajaa toppuuttelemaan, että laitetaan korit paikoilleen sitten ajan kanssa :D
Myös pienempi veljistä vei korin mennessään, joka pääsikin heti merirosvoleikkeihin toimittamaan vankilan asemaa. Ukot laatikkoon, kansi kiinni, ja tallessa olivat!


Ihana kesäinen viikonloppu olisi taas tulossa, 
joten nautitaan auringosta!
Ja meillä jatkuu terassin kunnostuspuuhat!

*

Joko seuraat Hiirkoskea FacebookissaInstagramissa tai Bloglovinissa?2 kommenttia