Juhannusruusu ja kesälomille lähtijät

21.6.2019

Juhannuskuviin mielessä olisi ollut hulmuavat helmat ja vaaleanpunaiset pionit, mutta......lähestyvä kesäloma on venyttänyt työpäiviä pitkiksi, jolloin kuville on löytynyt aika vasta illansuusta. Siksi juhannustoivotukset tulevat tällä kertaa juhannusruusun tuoksuisesta olohuoneesta. 
Meillä jäi osa perheestä nyt kesälomille, ja oma loma odottelee parin viikon päässä. Isoveli päätti eilen tarhataipaleensa, ja loppukesästä siirtyy kulkemaan esikoulun ovesta. Ovi on vanhasta tarharyhmästä seuraava, joten kulkemiseen ei isoa muutosta ole vielä tulossa, mutta oven takana odottaakin sitten jo uudenlainen päiväsisältö. Me vanhemmat saimme jo Wilma salasanat postissa, joten meilläkin alkaa uudenlaiseen esikoulumaailmaan tutustuminen.
Sitä vaan jaksan ihmetellä, että miten nopeasti aika kulkeekaan lasten kanssa. Juurihan se pieni ihme nostettiin sieltä mahasta tuijottamaan minua tummilla tuimilla silmillään, ja nyt tuo ripakinttu hihkuu tuossa ympärillä ja pyytää googlaamaan Minecraft pyöräilykypärää ♥Isoveli heräsi tänään klo 6.30, koska kuulemma kesälomalla saa herätä ajoissa! 
Ja minä kun ihan luulin, että se on toisinpäin, terveisin: kymmeneen nukkunut ;D

Toivottelen ihanaa ja rentouttavaa juhannusta,
ja nautitaan auringosta ja yhdessäolosta!

*

Joko seuraat Hiirkoskea FacebookissaInstagramissa tai Bloglovinissa?


Lähetä kommentti