20.7.2017

Uusin löytö olohuoneeseen

Pari päivää sitten olohuoneessa pyörähti huonekalut uusille paikoilleen ja uuden järjestyksen myötä tuli tarve pienelle pöydälle.
Pettämätön Tori.fi korjasi taas tämän puutteen ja nyt olohuoneessa on jo uusi pöytä paikoillaan. Rahapussikaan ei paljon keventynyt tästä 35 euron ostoksesta, hyvä löytö siis taas!


Pöytä on tuollainen 30-lukulainen, jonka pinnat ovat jo aika kuluneet. Muuten pöytä on oikein tukeva ja laatikot kulkevat hyvin, vaikka toisesta puuttuukin vedin.
Pöytätasolla oli joitain maaliroiskeita ja ostaessa ajattelin, että taidan maalata pöydän kalkkimaalilla. Kuvissa pöytä on vielä pesemätön ja nuo valkoiset maaliroiskeet kukkien alla näkyvissä.


Pöytätaso ja laatikon sisukset kaipasivat kunnon puhdistusta, joten pyyhin pinnat ja kuurasin laatikot laimealla mäntysuopavedellä. Pinnat puhdistuivat hienosti ja pöytä sai puhtaan tuoksun.
Mäntysuovantuoksu on muuten yksi lempituoksujani. Moni muukin varmasti yhdistää tuon tuoksun puhtaisiin mattoihin ja kesään. Tämän mielikuvan takia lurautan mäntysuopaa pesuvesiin pitkin vuotta, jolloin siivoukset sujuvat sutjakasti kun ajatukset ovat kesässä.

Pöydän perusteellisen puhdistuksen jälkeen kokeilin varovasti hienolla hiekkapaperilla lähtisikö maaliroiskeet irti. Pöytätason pinta on paikoin kulunut puulle asti ja maaliroiskeet sainkin rapsittua irti ilman, että pöytätason ilme muuttui merkittävästi.


Puhdas pöytä on nyt nostettu paikoilleen, johon se sopikin kuin nakutettu. Katselen pöytää nyt toistaiseksi tuollaisenaan, mutta jos olohuone alkaa tuntumaan liian tummalle niin harkitaan sitten sitä kalkkimaalia.
Ja olohuoneesta on tulossa kuvia kunhan saan muut tavarat vielä paikoilleen. Lamppu ja kehys ostoksille tästä pitäisi siis lähteä!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti