Lautaset Marimekon Ystävämyynnistä

14.4.2019

Tämä päivän suunnitelmat eivät ole menneet ihan putkeen. 


Eilen illalla tiskikone rupesi temppuilemaan ja jätti jatkuvasti pesuohjelmaa kesken. Tänään jo pienen hetken näytti siltä, että vika korjaantui, kunnes illalla jätti taas ohjelman kesken ja vilkutti error-koodia. Ensi viikolle on poikien synttäreiden takia tiedossa jo ihan riittävästi suhailuja sinne ja tänne, mutta nyt taitaa olla uuden tiskikoneenkin hankinta edessä. Ja kaiken lisäksi mies tuossa muisti, että auto olisi pitänyt katsastaa viime viikolla. Pientä hikeä pukkaa kun mietin mitä kaikkea on päässyt kerääntymään ensi viikon listalle ;)


Mutta näiden arjen haasteiden keskellä piristystä on tuonut uudet lautaset, jotka ostin tällä viikolla Marimekon Ystävämyynnistä.
Aamulla pojat olivat jo syöneet puurot, kun minä sain istahtaa vielä hetkeksi aamupalalle uusien lautasten kera. Lautasten herkkä kukkakuvio ja kaunis beigen sävy sopivat meille kuin nakutettu. Ja 24h sarjan kupit käyvät kivasti lautasten kaveriksi. Ja kissa muuten vain aamupalakaveriksi!


Ja ihan silkka sattuma oli, että keittiöstä löytyi valkoinen krysanteemi, jonka kukat muistuttavat kovasti lautasten Puketti-kuviota. Liekö krysanteemikimppu ollut tämän kuvion innoittajana!


Mies yrittää vielä paikallistaa tiskikoneen vikaa ja vaalivalvojaiset pyörii taustalla. 

Tulossa on kiireinen viikko, mutta myös ihanan pitkä viikonloppu synttärihulinoineen!
Ja lämpimiä kelejäkin olisi tiedossa!

Ei muuta kuin iloisin mielin uuteen viikkoon!


Lähetä kommentti