Ilta-aurinko ja kesämekot

7.4.2019

Voi miten upeasta auringonpaisteesta on tänä viikonloppuna saatu nauttia!


Aurinkoko sen aiheuttanut, mutta virtaa on tuntunut riittävän ja viikonloppuna en ole paljon sohvaa kuluttanut. Monen moista hommaa on tullut tehtyä ja aloitettua. Päätin uhmata ensi viikon säätiedotuksia, ja pesin ja pakkasin säilöön jo suurimman osan talvivaatteista. Lisätään sitten välikerroksia, jos kovasti pakkasen puolelle meinaa vielä mennä.


Meidän makuuhuone on ilta-auringon puolella, ja nyt jo useampana iltana on tuosta auringon loimotuksesta  tullut niin kesäinen olo. Villapuseroita pois pakkaillessa piti kurkistaa myös kesävaatelaatikkoon, josta en malttanut olla ottamatta jo muutamaa kesämekkoa. Mekkokelejä saa vielä tovin odotella, mutta kesäfiiliksen nostattajana ne toimivat jo hyvin.


Tuo kukallinen mekko ei itseasiassa ole enää pikkuveljen jälkeen mahtunut päälle, enkä todennäköisesti enää XS kokoon tule kutistumaan, mutten ole kuitenkaan mekkoa viitsinyt hävittää. Olen nyt viime aikoina siirtänyt kirppiskasaan vähänkin pieniä tai epämukavia vaatteita, mutta muutaman mekon olen pitänyt ihan vain tällaisessa sisustustarkoituksessa. Tämä mekko saa herätessäni muistutella minulle miten niihin kesäaamuihin ei ole enää kovin pitkä aika!


Tuo valkoinen pitsi-ihanuus huutaisi jo korikassia ja sandaaleja, 
mutta sade ropisee kattoon sen verran kovaa, 
että taidan vetää villasukat vain tiiviimmin jalkaan ja painua pehkuihin!


Mukavaa viikonaloitusta sinulle!


2 kommenttia

  1. Harmi, että kevät otti hieman takapakkia eikä mekkoja vielä pääse ulkoiluttamaan, mutta onpahan jotain mitä odottaa. Kauniita ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kevät on siitä hauskaa aikaa, ettei koskaan tiedä seuraavan viikon keleistä. Saattaa olla, että mekkokelit onkin jo ihan nurkan takana :) Ihanaa viikkoa sinulle Milla!

      Poista